Kirjoittajat
Laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri, ja ravitsemusalan sekatyöläinen Leena Putkonen on aina ollut kiinnostunut ruoasta, sen tuotantoreiteistä sekä ympäristön tilasta. Tavoitteena Putkosella on saada ihmiset rakastamaan ruokaa ja syömään hyvin – eritysruokavalioista huolimatta ja ympäristöä kunnioittaen.
Hän on opiskellut kestävän kehityksen kursseja UniPID-koulutusohjelmassa osana International Health -maisteriopintojaan.
Putkosen esikoisteos Superhyvää suolistolle! ilmestyi vuoden 2016 vaihteessa.
Leppävirralta Savosta kotoisin oleva Putkonen työskentelee nykyään Helsingistä käsin. Vapaa-ajalla hän viihtyy brittiläisten jännityssarjojen ja hyvien ystävien parissa sekä raittiissa ilmassa reippaillen. Hän jaksaa innostua hyvästä ruoasta joka päivä aina uudestaan.
- leenaputkonen.fi
- @LeenaPutkonen (Twitter)
- @leenaputkonen (Instagram)
Viestintäammattilainen, maatalous-metsätieteiden maisteri Mari Koistinen on kirjoittanut kuluttamiseen liittyvistä aiheista koko 2000-luvun. Hän on seurannut erityisesti ekologisuuteen, eettisyyteen ja ruuan ympäristövaikutuksiin liittyvää keskustelua.
Koistinen on ylläpitänyt Kulutusjuhla.fi -sivustoa vuodesta 2006. Hän on kirjoittanut mm. Helsingin Sanomiin, Kuluttajaan ja Huili-lehteen. Koistisen Hunaja-kirja julkaistiin syksyllä 2015.
Koistinen asuu Helsingissä, liikkuu mielellään pyörällä ja herkuttelee popcorneilla, suklaalla ja muffinseilla.
- Kulutusjuhla.fi
- marikoistinen.fi
- @marikoo (Twitter)
- @marikoistinen (Instagram)
Kuvat: Henna Aaltonen