Kirjoittajat

leena-kahvikuppi2
Leena Putkonen

Laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri, ja ravitsemusalan sekatyöläinen Leena Putkonen on aina ollut kiinnostunut ruoasta, sen tuotantoreiteistä sekä ympäristön tilasta. Tavoitteena Putkosella on saada ihmiset rakastamaan ruokaa ja syömään hyvin – eritysruokavalioista huolimatta ja ympäristöä kunnioittaen.

Hän on opiskellut kestävän kehityksen kursseja UniPID-koulutusohjelmassa osana International Health -maisteriopintojaan.

Putkosen esikoisteos Superhyvää suolistolle! ilmestyi vuoden 2016 vaihteessa.

Leppävirralta Savosta kotoisin oleva Putkonen työskentelee nykyään Helsingistä käsin. Vapaa-ajalla hän viihtyy brittiläisten jännityssarjojen ja hyvien ystävien parissa sekä raittiissa ilmassa reippaillen. Hän jaksaa innostua hyvästä ruoasta joka päivä aina uudestaan.


mari-kahvikuppi
Mari Koistinen

Viestintäammattilainen, maatalous-metsätieteiden maisteri Mari Koistinen on kirjoittanut kuluttamiseen liittyvistä aiheista koko 2000-luvun. Hän on seurannut erityisesti ekologisuuteen, eettisyyteen ja ruuan ympäristövaikutuksiin liittyvää keskustelua.

Koistinen on ylläpitänyt Kulutusjuhla.fi -sivustoa vuodesta 2006. Hän on kirjoittanut mm. Helsingin Sanomiin, Kuluttajaan ja Huili-lehteen. Koistisen Hunaja-kirja julkaistiin syksyllä 2015.

Koistinen asuu Helsingissä, liikkuu mielellään pyörällä ja herkuttelee popcorneilla, suklaalla ja muffinseilla.

 

 

Kuvat: Henna Aaltonen